torsdag 26 mars 2015

Kohta - 10 kg

Moikka taas!

Tasaisesti mennään eteenpäin tässä laihdutus- ja elämäntapamuutoksessa. Punttisalissä käyn useita kertoja viikossa ja on niin koukussa että voisin juosta siellä joka päivä. On mahtavaa huomata miten jaksaa hyvin treenata eikä pahemmin ole kroppa edes kipeä enää. Vatsalihaksia teen joka päivä sillä vatsa sekä peppu pitäisi saada pois. Nyt kuitenkin uupuu 3 kg että voisin huudella YES ( -10 kg) mutta sinnepäin ollaan kuitenkin menossa. Kovassa käytössä on blenderi (klick)- teen joka iltapäivä ihanan smoothien...

IMG_5763.jpg


IMG_5767.jpg

Tässä menossa mansikka, banaani, maustamanton jogurtti, kaura-smoothie joka on niin hyvää. Banaania vain pieni pala että smoothie saa hieman makeutta . Lapset myös soittaa päivittäin töihin kysyäkseen saako laittaa.... Hyvä niin. Paras mahdollinen välipala.

IMG_5768.jpg


IMG_5770.jpg


IMG_5769.jpg

Tänään onkin ollut " minä-haluan "-päivä. Olen meinaan himoillut tavaroita jotka on pakko saada - hieman Riviera Maison on haaveissa - rottinkinen lampunvarjostin , rottinkitarjotin sekä ihana leipälaatikko.. jos jollakin on myynnissä niin voi tarjota kuvan kera sähköpostiin. Taidan köyhästyä vieläkin enemmän. Viikonloppuna on Kevätmessuja edessä - kiva saada hieman inspiraatiota tähän kylmään . Tänään oli kyllä niin kova tuuli että meinas happi loppua kun kääntyi tuultäapäin. Onneksi sentään ei tänäänkin satanut luntaa. Yäk!

Lotta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar