29 mars 2015

Kevätmessut 2015

Hellou !



Eilen oli Kevätmessu-päivä. Sain siippani mukaan messuilemaan ja vietimme mukavan päivän Messukeskuksessa tuhansien muiden kevätinspiraatioa hakemassa olleiden ihmisten kanssa ! Kävelimme aika lailla ristiin rastiin koko messualueella nauttien sen tarjonnasta. Kukkaloistoa jäi monet kuvaamaan sillä kivipuutarhat ja muut kukkaasetelmat olivat aivan superhienoja ja itse toivoisi että pystyisi samanlaisia luomaan omalle pihalle.



kv1.jpg



Sisustuspuoli oli tietysti minun suosikkiosastoni mutta niin kun aiemmatkin vuodet se oli pieni . Aada -  oli mieluinen ja siitä pari inspiraatiokuvaa teille.. Silkkikukat olivat aivan ihania ...



kv4.jpg



Mökki-osastolla oli merihenkinen feelis ja ihastelimme hienoja isoja laitureita ja mahtavia porealtaita . Hieman kesäfeelistä tuli heti kun astui tähän osastoon.



kv2.jpg



Kesään kuuluu ehdottomasti terassin avaus ja grillaus Tässä yksi kuningasgrilleistä mitä messualueella löytyi. En tiedä jos osaisin grillata noin hienolla grillillä. Loistavat säätönappulat edesauttavat yögrillaaminen ..:) Meillä käytössä sähkögrilli ja se onkin juuri sopiva meidän grillaustarpeeseen. Aah, kohta saa taas istua ulkosalla nauttimassa kesäilloista !



kv3.jpg



Paljon uutta oli tullut keittiömaailmaan, ja paljon huomasi tarvitsevan. Lauantaina oli Bocuse d´Or finaali ja runsasjoukkoinen yleisö oli katsomassa tuomareiden työtä. Paikalla hieno tunnelma. Ympäri messukeskusta on sijoitettu runsaasti erilaisia ruokailu- sekä juoma-pisteitä joten nälkäisenä ei tarvitse kuljeskella. Myös paljon maistiaisia oli tarjolla - itse ihastuin ( näin terveyskannalta) Roberts Berrie Smoothie-maisteluun jossa sain maistaa puolukka sekä tyrni-aprikoosimakuihin ja tykkäsin todella. Näissä käytetään kokonaisia marjoja jollon saa mukaan myös runsaasti flavonoideja, vitamiineja ja kuituja sisältävät kuoret ja siemenet. Nam.. täytyy katsoa jospa meidän kaupasta löytyy jo!



kv5.jpg



 



kv6.jpg



Paljon porukkaa ja paljon kivaa katseltavaa, kukkia ja innovatiivisiä keksintöjä. Paljon inspiraatiota ja oikeata messutunnelmaa. Eli mukava messupäivä oli. Kotiinviemistä oli tietysti myös hieman. Ei mitään suuria ostoksia vaikka olisi kyllä tehnyt mieli törsäillä kukkiin oikein urakalla. Lapsille tietysti tavalliseen tapaan pussillinen metrilakua ja kivoja uusia SodaStream-makukapseleita. "If you love bubbles set them free" !



kv7.jpg



Nyt onkin kevättunnelmaa sydämmessä ja vaikka sää ei oikein vielä ole lämmennyt ja aurinko ei näyttaydy joka päivä, jaksan odottaa kesää näillä eväillä. 



Mukavaa palmusunnuntaita kaikille, saa nähdä ilmestyykö ovelle pikkunoitia tänään.



Lotta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...