16 mars 2015

DRY kuivaaja

Moikka !



Meillä on kuulkaas uusi kuivaaja kylpyhuoneessa. Smedbon DRY-sarjan puunmallinen kuivausteline joka menee todella pieneen tilaan ja lämmittää ja kuivaa nopeasti. Normaalisti olemme tottuneet että kuivaajia löytyy kylpyhuoneista mutta tämä kuivain sopii myös kivasti esimerkiksi eteiseen. Siellä kuivuu nopeasti lasten haalarit, pipot ym. Meille tämä teline asennettiin todellakin kylpyhuoneeseen sillä eteisen tilat eivät oikein sopineet tähän käyttöön. 



smedbo2.jpg



 



smedbo12.jpg



Telineeseen sopii niin kylpy- että pikkupyyhkeet ja jopa kylpytakit -  hieno juttu . Meillä meinaan on aina märkiä pyyhkeitä niin suihkun- kuin hiustenpesujen jälkeen. Nyt voi heti suihkun jälkeen roikuttaa pyyhkeet puuhun. DRY-teline lämpiää napinpainauksella ja lämmittää juuri sopivalla lämpötilalla - ei siis ole kuuma. Teline on upeasti muotoiltu ja on esimerkiksi eteisessa taatusti silmanvangitsija. Tyylikäs ja moderni. Itse tieine on 170 cm pitkä ja lämpiää sähköllä. Se on ruostumatonta terästä. Helppo siis pitää puhtaana, itse olen vain pyyhkinyt kostealla liinalla pölyt pois. Mainittakoon myös että Smedbon DRY-kuivaimilla on ruhtinaallisesti 5 vuoden takuu.



smedbo5.jpg



 



smedbo6.jpg



 



smedbo4.jpg



Kuivaimen päädyssä on pieni kumisuojattu on / off-nappula jolla helposti sulkee kuivaimen kun haluaa lämmön pois. DRY-teline on ollut meillä todella kovassa käytössä - on aivan mahtavaa kun pyyhkeet ovat lämpimiä aamusuihkun jälkeen. Jos meillä vielä olisi haalari-ikäisiä lapsia asentaisin ehdottomasti tällaisen telineen eteiseen. Haalarit ovat usein hieman märkiä vaikka sitä aina ei tunnekaan kädellä . Tämä teline sopii samalla säilytysnaulakkona ja huolehtii kuivaamisesta kun vaatteet eivät ole käytössä.



smedbo3.jpg



300.k710.jpg



Lisätietoja DRY-kuivaajasta saat Smedbon kotisivuilta (klik)



 



Tänään aurinko on lämmittänyt aivan ihanasti , taidan mennä tekemään hieman pihatöitä,



Lotta



 



Tämä postaus on blogiyhtestyö ja tuote saatu osana yhteistyötä

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...