5 mars 2015

Arvonta

Mukavaa torstai-iltapäivää !

Jonkun aikaa sitten, itse asiassa ystävänpäiväksi, minulla oli kunnia voittaa ihanan korun Facebookissa. Kilpailun järjestäjä oli Issis design Smycken joka myy käsintehtyjä koruja mm nahasta, korumetallista, helmistä, ja puolijalokivistä. Korut ovat kaunisti tehty, hyvällä maulla ja hyvällä kädentaidolla. 

IMG_5687.jpg

Issis design Smycken:llä ei valitettavasti  ole omaa kotisivua taikka nettikauppaa - niitä voi tilata Facebookin kautta  tai sähköpostilla. Olen todella ihastunut omaan koruuni ja myös tämä kaunis koru kuvassa "You belong with me" on todellakin kaunis. Korussa on valkoinen lyhyt nahkainen kaulalenkki jossa roikkuu romanttiset sydämmet sekä pieni suloinen helmi.

IMG_5696.jpg

Issis design Smycken tekee myös koruja tilauksesta , joten jos sinulla on haavena joku erityinen koru , voit olla yhteydessä ja saada haluamasi koru. Nyt kuitenkin juuri sinulla on mahdollisuus voittaa tämän kuvassa olevan korun itsellesi.

Käy tykkäämässä Issis Design Smycken Facebookissa (klik) ja kirjoita kommentti tämän postauksen alle.

Helppoa kuin mikä! Arvontaan voi osallistua  20.3  asti ja jokaiselle siis yksi arpa.


IMG_5692.jpg

Onnea arvontaan.

Lotta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...