18 feb. 2015

Testing Lampe Berger

Viime viikolla sisustusliike Design West tarjosi minulle mahdollisuuden kokeilla mahtava Lampe Bergerin josta olen pelkästään aikaisemmin kuullut hyvää.



xz.jpg



Tämä ranskalainen keksintö on puhdistanut sisäilmoja jo vuodesta 1898 lähtien ja se on patentoitu ympäri maailmaa. Tuote on kehitetty sairaaloihin puhdistamaan ilmaa sekä estämään virustautien leviämistä. Pullon salaisuus on sen yläosassa sydänlangassa kiinni oleva katalysaattori, joka kuumentuessa hajottaa ilmassa olevia molekyylejä ja puhdistaa jopa 66% huoneilman epäpuhtauksista. Samalla se poistaa pahoja hajuja ja raikastaa huoneilman. Katalysaattoriin sytytetään tuli, jonka annetaan palaa 2 minuuttia, jonka jälkeen tuli sammutetaan puhaltamalla. Tämän jälkeen laitetaan varovasti suojakorkki päälle ja annetaan vaikuttaa 20 minuuttia jokaista 10 neliötä kohden.  Lopuksi päälle laitetaan tiivis korkki, joka sammuttaa katalysaattorin. 



de.jpg



Tämä on aivan lostokas keksintö sillä ensimmäisen kokeillun jälkeen tunnen miten sisäilma raikastuu. Oli paistanut kanaa hetki aikaisemmin ja kun miest tuli töistä hän ei tuntenut mitään ruokaan liittyviä hajuja. Eli ilma oli puhdistettu..



Olen myös kuullut että siitepölyaikaan Lampe Berger puhdistaa ilman niin että pahimmat oireet häviävät. Odotan innolla kevättä sillä kärsimme koko porukka allergioista. Lampe Berger auttaa myös jos kotona on kotieläimiä. Meillä on kani sekä hamsteri jotka sinänsä ei itsessään haise yhtään mutta joskus saattaa olla niin että niiden "astiat" ovat tyhjentämättä yksi päivä pidempään kun normaalisti. Silloin saattaa kotiin tullessa tunteä pistävän hajun. Myös kanin heinät saattaa joskus ärsyttää hajuaistini..ei paha haju mutta silti. Nyt olen kokeilut sytyttää tämä maaginen lamppu kun tunnen nämä epämiellyttävät hajut ja avot- auttaa!



lo.jpg



 



et.jpg



Paketissani oli kaksi öljypulloa, tuoksuton sekä ihana Jardins sur la Riviera. Tuoksuton öljy on todellakin aivan ilman tuoksua- vain antiseptinen tuoksu leijuu huoneessa kun tämän käyttää. Mukana paketissa tulee selkeät ohjeet joten on helppo käyttää lamppua. Itse pullo on kaunis pitää esillä ja tuoksua löytyy todella monta - jokainen varmasti löytää oma suosikki.



ko.jpg



 



jui.jpg



Lampe Berger on juuri niin mahtava kuin luvataan ja mitä olen kuullut. Kannattaa edottomasti kokeilla jos kärsit allergiasta tai jos on kotieläisiä. Kodin ilma raikastuu heti. Ja jos näitä on käytetty jo sata vuotta sitten sairaaloissa - minäkin ajon jatkossakin käyttää tätä - ja toivon mukaan astmat, allergiat, flunssat ym helpottaa.



Design Westin Lampe Berger valikoima löydät täältä. Lisää Lampe Bergieristä voit lukea myös samalta sivulta.



 



Mukavaa päivää teille kaikille,



Lotta



 



Tämä on blogiyhteistyö ja tuote saatu osana yhteistyötä



 



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...