13 feb. 2015

Aamupalaa

Huomenta ystäväni!



Aamupalan aika taas. Vaikka aamupala sanotaan olevan tärkein ruokahetki, meillä se tuuppaa olemaan aika lailla tylsä ja samanlainen. Itse syön arkisin töissä aamupalaa ja muut syövät leipää tai muroja. Meillä menee juustoa, kinkkua ja leipää todella paljon. Viikonloppuna sitten voidaan keittää kananmunaa, tehdä croissantteja ja oikein nauttia aamupalasta. Viikolla siitä tulee enemmän "pakko".



IMG_5376.jpg



Tavalliset Rice-Chrispit ovat suosikkeja ja niihin on kivaa laittaa banaaniviipaleita tai pikkasen hilloa. Itse syön mielellään hedelmämusliä ja joughurttia. Kahvia kuuluu tietty viikonloppuaamupaloihin - ainakin kaksi, jos ei kolme kuppia. Täytyy myöntää että nyt sairaana ollessa huomaaan juoneeni aika paljon kahvia..  



IMG_5371.jpg



IMG_5374.jpg



Meillä murot muuten sälytetään Perfect Homen kerroslasipurkista. Ja mainiot ja siihen juuri sopivat "kauhat" ovat Riviera Maisonin pikkuastiat jotka muistaakseni kuuluu joko tapaslautaseen tai sushi-astiaan.. 



Tänään kymmenes päivä kotona-ja täytyy sanoa että vaikka en ole ollut yksin täällä kotona, päivät käyvät kyllä hieman tylsiksi. Maanantaina yritän töihin taas ja sitten torstai ja perjantai on hiihtolomaavapaata minullakin. Mies viettää hiihtolomaa koko viikon ja myös sitä seuraavaa viikkoa ( vaikka se on sitten hänen "omalomaviikko" )..



IMG_5372.jpg



 Viikonlopun aikana täällä blogissa tulossa arvonta joten silmät auki . 



Muistakaa käydä äänestämässä Sisustuskauppa.com:in Yankee Candles kisa. Oma kuvani on rivissä ensimmäinen joten ois kivaa jos antaisitte äänenne sille. KIITOS !



https://apps.facebook.com/yankeecandlekisa/  



 



Lotta



hemmahosingeborg.jpg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...