30 jan. 2015

Nyt äänestämään

Moikka taas!

Nyt on aikaa kertoa teille  Sisustuskauppa.com: in  Yankee Candlen valokuvauskilpailusta johon olen osallistunut tällä kuvalla. Minä, jos joku, rakastan tuoksuja, niin kynttilöissä kun huonetuoksuissa. Sain valita pari tuoksua Yankee Canlesin valikoimasta ja valitsin nämä ihanuudet : Champaca Blossom, Fresh Cut Roses- purkkikynttilät sekä Clean Cotton - reed defuserin. Ai että mitkä tuoksut - love them. Clean Cotton-tuoksu on niin ihana että toivon että voisin pestä pyykkini sillä- aivan ihana siis. Näistä otin sitten kuvan joka minusta kuvaa juuri nämä ihanat tuoksut .

Ja nyt on sinun aikasi osallistua. Eli äänestää. Mukana on 10 kuvaa = 10 bloggaaja jolla jokaisella on mukana kilpailussa yksi kuva. Kilpailu on voimassa koko helmikuun.  

Äänestettyään saat kiitos viestin, jossa on myös alennuskoodi (15%) Sisustuskauppa.comin verkkokauppaan ja arvotaan lopuksi kaikkien äänestäjien kesken 100€:n lahjakortin. 

Kisaan pääset tästä:

https://apps.facebook.com/yankeecandlekisa/

Ja olisin tietty iloinen jos äänestät juuri minun kuvani !

KIITOS ÄÄNESTÄSI 

hemmahosingeborg.jpg

Jos et ennen ole tutustunut Yankee Candles- tuoksuihin, kurkkaa siis Sisustuskauppa.com

Mukavaa perjantai-iltaa teille.

Lotta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...