måndag 12 januari 2015

Lumenvalkoista

Heipparallaa!

Työt on alkanut ja yritetään palata arkeen. Helppoa se ei ole vaikka kivaltakin se tuntuu tavata työkavereita ja lapset koulukavereitaan. Viikonloppuna kävimme toisen pariskunnan kanssa yöristeilyllä, lähtö 21.30 ja paluu 10.30. Hauskaa oli olla kerrankin siipan kanssa kahdestaan- me siis ollaan todella harvoin kahdestaan missään..

Viikonloppuna loput joulutavaroista sai kyytiä ja nyt koko koti tuntuu niin raikkaalta ja valoiselta. Tykkään! Tein pieniä muutoksia olkkarissa kun kuusi vietiin ulos. Ikkunoiden ja lasisten takaovien väliin vaihdoin pöytää, ruskea perintöpöytä sai muuttaa ja tilalle tule valkoinen iki-suosikki jonka päälle laitoin ison vanhan peilin joka ennen oli olkkarin lipaston päällä. Nyt on ihan kuo olisi yksi lisä-ikkuna olkkarissa...

IMG_5153.jpg


IMG_5152.jpg

Madonna on vanha kirppislöytö Ahvenanmaalta. Hän on puusta tehty ja oli puunvärinen kun hänet bongasin . Maalasin madonnan heti kun saavuimme takaisin kotiin ja siitä lähtien hän on yksi suosikikirppislöydöstäni. Kynttilänjalka ja pikkuylyhdyt tulevat PartyLitesta.

IMG_5157.jpg

Nyt täytyy kuulustella hieman läksyjä ja sitten nautitaan loppuillasta Läckbergin parissa - Leijontämjaren on menossa      ( uusin kirja siis- so far, so good ! ). Seuraavaksi blogissa tulossa arvonta yhteistyössä ihanan Sisustus Tähtihetken kanssa. Pitäkää silmät auki..

Lotta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar