19 jan. 2015

DIY- taulu ja treenit

Moikkelis!

Kulkaas meillä on alkanut iltatreenit! Pojan kanssa tehdään joka ilta voimatreenejä painoilla ja tulokset kirjoitellaaan ylös. Tehdään sivuttaisia sekä ylös/alas liikkeitä ja raskasta on vaikka paino ei olekaan hurjan painava. Tuloksia on jo syntynyt ja olemme sopineet että kun tietty rajaa rikkoutuu tehdään jotakin hauskaa  palkinnoksi.

pp%C3%B6.jpg

Taulu johon kirjoitamme tulokset on ikivanha kangastaulu jonka olen maalannut liitutauluvärillä. Yksi kerros riitti. Maalasin sen hiukan epätasaisesti, reunat saa rapsottaa hieman  - juuri mun tyyliin . Nyt sitten toivotaan lisää painonpudotusta (minä) ja allit pois (minä) kun taas 13 v saa hiema "habaa" !. Rantakuntoon halutaan siis ! Ensi kesän etelänmatkaa on meinaan varattu .

u6.jpg

ju.jpg

Kun nämä kuntoilut loppuu , taulu saa uuden paikan johon sitten voi kirjoitella kivoja viesteja tai vaikka piirtää omaa taidetta. Nyt kuitenkin kupillinen cappuccinoa ja sitten Rillarit - päivän kohokohta! Sen jälkeen kovat treenit taas.

Muistakaa osallistua arvontaan - klik !

Maanantaihalit,

Lotta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...