27 jan. 2015

Boyz room

Näytin teille jonkun aikaa sitten keittiötä ja nyt sitten on poikien huone vuorossa .Täällä siis huseraa kaksi nuorta miestä, 14 v sekä 19 v. Totuus kai on se että vanhempi poika oleskelee siellä, ovi kiinni, kuulokkeet päässään , tekemässä musiikkia. Nuorempi herra touhuaa oven ulkopuolella jossa hänen työpöytänsä ja tietokoneensa ovat. 



hf.jpg



Molemmat nukkuvat tässä huoneessa. Nuorempi parvisängyssä ja vanhempi alapuolella omalla runkopatja sängyllä jonka ympäröi verhot. Pojat viihtyvät yhdessä, katsovat telkkaria, pelavat tietsikkaa ja kuuntelevat musiikkia. Vuosien mittaan on kokeiltu mitä erilaisia yhdistelmiä ja ratkaisuja mutta tämä on tähän mennessä ollut paras. Huoneessa on sekoitus jenkkityyliä, tehdastyyliä sekä valkoista shabbyä.. Väriskaala on mustaa ja valkoista sekä hieman metallia.



fg.jpg



Jenkkilippu näkyy niin lattialla kun seinällä ja lisää tähtiä löytyy mm tyynyistä. Vanha rekkarikilpi on kirpparilöytö. Niitä kun löytyisi enemmänkin... Yöpöytänä toimii wanha tikastuoli jonka juuri suunnittelen maalaavani mustaksi. 



nbf.jpg



Vanhemman pojan pöytänä toimii vanha pyöreä ruokapöytämme jonka maalasin jonkun aikaa sitten mustaksi. Sopii hyvin huoneen nurkkaan ja siihen mahtuu niin tietokone, telkkari, kaiuttimet ym ym.. Sähköpiano löytyy viereiseltä pikkupöydältä. Niin kuin sanoin - täällä tehdään musaa...sähköistä sellaista.. Myös wanha Biedermajertuoli on löytänyt tiensä tänne - tykkään sekoitella uutta ja vanhaa.



bg.jpg



IMG_5237.jpg



nb.jpg



Nuorempi poika säilyttää osan vaatteistaan korkeassa lipastossa johon olen erilaisista tarroilla liimannut oikeisiin laatikoihin tarrakirjaimet että helpommin löytää oikea vaate ( B=byxor, V=verkkarit, T= t-paidat ja S=sukat). Kello on uusi ja on äitini löytö Askolta. Sopii tosi hyvin tänne . Tässä nyt sitten talokierroksen toinen huone. Toivottavasti viihdyitte täällä poikien huoneessa !



Lotta



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...