3 jan. 2015

Äidin tekemä..

Huomenta ja Oikein Ihanaa Vuoden kolmatta päivää !



Uusi vuosi tuli ja meni ja meillä se vietettiin ihanien ystävien kanssa rapuja syödessä. Kivaa oli. Ulkona paukutteli jo kuudesta keskiyöhön asti ja vaikka tällä kertaa emme itse ostaneet yhtään raketteja, kävimme 13 v kanssa ulkona ihastelemassä taivaalla olevaa väriloistoa.



Ajattelin näyttää teille miten ihanan maton äitini on virkannut meille kylpuhuoneeseen. Kylppärimme värit ovat tummanruskea ja valkoinen joka sopii suht koht hyvin rumien beigen laattojen kanssa ( en kestä niitä siis kohta enää.). Matto on iso ja ihanan pehmeä ja mitä parasta - se ei tee mitään vaikka kastuu hieman. Tottakai otamme sen pois suihkun yhteydessä mutta niin kuin tiedätte lattia saattaa olla märka vaikka lastallakin ottaa..



bbb.jpg



nfgh.jpg



 



ngfg.jpg



Näitä mattoja hän nyt tekee hurjaa vauhtia joten jos joku haluaa oman maton suosikkiväreissään, sellaisen voi tilata häneltä . Maton koon voi valita itse. Hinta on 12-20 e+pk  koosta riippuen ( n 60-80 cm ). Laita viesti hemmahosingeborg@hotmail.com  niin toimitan tilauksen eteenpäin. Itse halusin tälläisen suht yksinkertaisen kaksivärisen, mutta olen nähnyt miten hienoja niistä värikkäistä tulee..



cats-crop.jpg



Viimeiseksi kuvan niistä värikkäistä matoista. Sopii todella kivasti esimerkiksi lastenhuoneeseen koska ovat pehmeitä ja suloiset ja makeat kun karamellit.



IMG_3570.jpg



Nyt onkin aikaa tehdä pikkasen kotihommia.



 



Mukavaa päivää ,



Lotta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...