22 dec. 2014

Viimeiset valmistelut

Huomenta kaikille!



Tai ei ehkä voi sanoa huomenta enää kun kello on 11.30. 2/3 lapsiseta nukkuu vielä - arvaatte varmasti että se on nuorin joka on hereillä. Olemme syöneet aamupalan ja nyt ois tarkoitus lähteä tekemään viimeiset ostokset. Tiedän mitä hakea joten toivottavasti kauppareissu menee nopeasti . Sen jälkeen on ruokien valmistus "to-do"-listalla ja loppupäivä saa sitten nauttia täällä kotona eikä tarvitse tehdä juurikaan mitään. Olen hieman aloittanut tekemään kattaussuunnitelmia. Olemme aattona äidilläni jonne siskoni perheen kanssa tulee ja meitä on silloin yhteensä 10 henkeä. Joulupäivänä syödään meillä ja se tuottaa tänä vuonna hieman harmia sillä pöydämme on vaihtunut viime vuodesta ja tämän uuden pöydän ympärille mahtuu vain kahdeksan henkeä.  Sen vuoksi hieman suunitelmia tarvitaankin.



olky.jpg



Kuusi on koristeltu ja tonttukin on jo lahjoja laittanut sen alle. Enää onneksi lapset eivät käy hiplaamassa lahjoja joten niitä voi hyvin laittaa esille jo sitä mukaan kun pakattu on ( tai mitä minä tiedän mitä tekevät kun mieheni kanssa olemme poissa.). No pehmeitä pakettejä tulee paljon tänä vuonna joten tylsää hiplaamista:;)))



kyg.jpg



 



ikr.jpg



Nyt siis hieman ostoksille ja sitten kodin rauhaan nauttimaan.



Mukavaa maanantaita kaikille,



Lotta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...