8 dec. 2014

Tulisi nyt lunta ...

Vaikka joulu on jo aivan ovella, ulkona sataa vettä kaatamalla. Tänään meilläpäin on satanut kunnolla ihan koko päivän. Hyi, pitäisi olla tottunut tähän jo, sillä viime vuosi oli ihan samanlainen. Mutta en ole! Nautin suunnattomasti joulun valmisteluista mutta tämä lumeton maa kyllä poistaa inspiksen hieman.

hemmahosingeborg-%C3%B6.jpg

Huomaan siivoovani koko ajan, poimin tavaroita lattialta, järjestän paikkoja ja teen pieniä jouluasetelmia sinne sun tänne. Vielä meidän keittiö ei ole tämän näköinen, nämä kuvat on otettu marraskuussa Kotiblogit-lehteen ja silloin sain kokea hieman joulutunnelmaa etukäteen. Sen jälkeen pyöreä valkoinen pöytä on muuttunut mustaksi. Ei kannata kuulkaas jättää minut kotiin yksin maalipurkin ja pensselin kanssa . Nyt kuitenkin on enää 8 työpäivää joululomaan ja huomaan päivät menevän liian nopsasti. Osa joululahjoista puuttuu ja joulukortit vasta suunnitteilla. Torstaina kuitenkin pääseen askartelemaan kortteja hyvien ystävien kanssa - mukava ilta tiedossa siis!

hemmahosingeborg-f.jpg

Onko sinulla jo joulukortit postissa vai oletkos vielä suunnitteluvaiheessa?

Toivotan kaikille kivaa juuri alkanutta viikkoa. Muistatkaa osallistua arvontaan. Aikaa on vielä 10 päivää...

See you,

Lotta

hemmahosingeborg-v.jpg

Osa keittiön tuotteista on rekvisiittaa Sisustusliike Cosy&Coutrysta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...