onsdag 3 december 2014

Firephant - pieni punainen

Hei taas!

Sain jonkun aikaa sitten mahdollisuuden kokeilla uutta Firephant - palosammuttimen. Ei ole totta miten hienonnäköinen tämä sammutin oikeastaan on - kaunislinjanen ja siro - juuri mun makuun!  Firephant on Red Dot- palkittu ( Best of the Best - designpalkinto )  sammutin joka juuri on saapunut Suomeen. Uudenmallinen ja helppokäyttöinen Firephant on suunniteltu siten että sitä pitää mielellään esillä ja juuri osana sisustusta. Sammuttimen on suunnitellut teollisuussuunnittelija Lars Wettre ja Jonas Forsman .

cats.jpg

Erikoiseksi suunniteltu Firephantin kahva on asetettu suoraan sammuttimen painopisteen yläpuolelle joka tekee sen että sammuttimeen on helppoa tarttua  ja sillä on helppoa tähdätä jos sen joutuu käyttämään ( jota tietysti ei toivota ).

hemmahosingeborg-1.jpg

Kun sammutin on kiinnitetty seinään, kahva on suunnattu suoraan käyttäjälle päin joten siihen saa hyvän otteen eikä se tunnu ollenkaan painavalta . Tämä pieni sammutin sopii erinomaisesti vaikka keittiöön , jopa mun ;) - en ikinä pitäisi perinteistä sammutinta esillä, en varmasti ! Tämä pienikokoinen ( 1 kg ) on niin kivannäköinen että sen pitää mielellään esillä ja miksi ei juuri keittiössä, ruuanvalmistuksesta kun suurin osa tulipaloista syntyy.

hemmahosingeborg-2.jpg

Suomessa syttyi vuonna 2013 noin 3000 rakennuspaloa, joissa alkusammutuksen merkitys palon sammuttamisessa tai rajoittamisessa oli huomattava - hurja luku! Tällä hetkellä kaunislinjanen Firephant myydään K-raudoissa ja tammikuusta 2015 lähtien myös Rautia-liikkeissä. Muuten, tätä sammutinta löytyy kahdessa eri koossa, 1 kg ja 2 kg  ja hinta on 69,90e / 89,90e. Laitoin aikaisemmin jo Facebookin puolelle kuva tästä hienosta Firephantista ja palaute oli todella positiivista. Sammutin on kiva lahjavinkki uuteen kotiin- muuttavalle tai vaikka hääparille.

hemmahosingeborg-3.jpg

Meillä tämä sammutin toi mukavan keskustelun mitä tehdä palon syttyessä ja mitä asioita pitää muistaa. Tämä Firephant onkin niin pienikokoinen että jopa perheen nuorin, 13 v, saa sen helposti seinältä. On kyllä tarpeen nyt kun kaikki lapset iltapäivisin jälkeen tekevät usein itse ruokaa / leipoo. Tuntuu hyvältä tietää että seinässä roikkuu sammutin jos vaikka jotakin tapauhtuu kun ovat keskenään kotona...

hemmahosingeborg-5-crop.jpg


Tämä postaus on blogiyhteistyö

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar