4 nov. 2014

Testissä: Philips SteamCleaner Multi

Nyt kuulkas , täällä meillä on siivottu.



On se vaan niin kumma juttu - kun lomaa alkaa, alkaa siivoaminen myös. Tiedän että nautin kun kaikki on siivottu mutta nyt meni melkein puoli lomapäivä tähän. Ei se mitään, minulla oli niittäin maailman paras siivousapu - SteamCleanerin ! Sain kokeiltavaski jonkun aikaa sitten Philipsin uuden höyrypuhdistimen. SteamCleaner Multi puhdistaa pelkän vesihöyryn avulla kodin pinnat kylpyhuoneessa, keittiössä tai melkein missä vaan. Rasva ja pinttyneet tahrat lähtevät, ja fakta että höyry tappaa 99,9% bakteereista on mahtava juttu. Laitteen mukana tulee kaksi irrotettavaa ja vesipestävää mikrokuitutyynyä ja kapeampi suutin niihin pieniimpiin rakoihin. Jos perheessä on lapsia on todella hyvä juttu että voi puhdistaa kodin pinnat ilman kemikaaleja.



WP_20141104_033.jpg



SteamCleaner Multi lämpeni parissa sekunnissa ja on nopeasti käyttövalmis eikä suurempia kasaamisoperaatioita tai ohjeiden lukemisia tarvittu. Helppoa ! Aloitin kylpyhuoneesta joka on häpeäpilkkuni. Se odottaa remppausta ja on todella niin kauhean näköinen että en halua edes näyttää kuvia sieltä. Aloitin hanoista jotka todella nopeasti muuttuvat rumiksi veden kalkkiutumisen vuoksi. Käytin tässä höyrysuutinta ja pyyhin liat perässä. Hieno lopputulos. Kaakelit saivat kunot pesun sinisellä mikrokuitutyynyllä jonka käytän suihku- ja wc-tiloissa. Sain hyvin helposti kalkit taas pois ja laatatkin kiiltää nyt.



hemmahosingeborg2.jpg



Terävän kärjen ansiosta pääsee hyvin pieniinkin tiloihin vaikka käyttää tyynyä eikä kapeampaa suutinta. Kylpyhuoneessa suihkutin seinät höyrykäsittelyn jälkeen. Laite on todella helppo käyttää sillä se ei paina juurikaan mitään ja on-nappula on kätevässä paikassa, siellä mistä laitetta pidetään kädessä. Eli samalla kun pitää kahvasta kiinni laite toimii... todella herkkä nappulakin onkin...



hemmahosingeborg1.jpg



Sitten siiryin alas keittiöön ja vaihdoin keltaisesta liinasta siniseen jonka olen päättänyt käyttää vain keittiössä . Liesi oli hurjassa kunnossa joten päätin kokeilla saisinko levyt puhtaiksi - ja sainko? Kyllä vain. Katsokaa kuvia miten lika lähti... Viimeisessä kuvassa yksi levyistä oli varmasti saannut rasvaa päälleen sillä kun höyrytin sitä, valkoista "äklöä" tule näkyville. Hyi. Sitä ei edes silmällä näkynyt että jotakin olisi ollutkaan siellä..



hemmahosingeborg4.jpg



Seuraavaksi liesikuvun kimppuun. Siihen aina roiskuu rasvaa ym. Nyt käytin mikrokuitutuutyynyä ja aah- miten hieno siitä tuli, ja miten helposti se meni. Ei mitään hankaamista ei! Kostealla liinalla otin höyryt ja lika pois käsittelyn jälkeen ja taas kehtaa pyytää vieraita keittiöön !



hemmahosingeborg5.jpg



SteamCleaner Multi kannettavan hyörylaitteen suositushinta on 79 e ja sen löytää kaikista hyvinvarustetuista tavarataloista sekä kodinelektroniikkaliikkeistä. Joululahjaidea?



WP_20141104_037.jpg



 



WP_20141104_036.jpg



Lisää tuotetietoa löytyy TÄÄLTÄ.



Postaus on blogiyhteistyö

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...