26 nov. 2014

Siivottu on - ja urakalla

Hei kaikille!

Tänään täällä meillä onkin siivottu ihan urakalla. Lumi tuli viikonloppuna ja sai oikein siivous- ja joulufeelikseen. Jouluksi on kiva siivota koko talo että sitten loman aikana voi vain nauttia. Tänä vuonna kun ajon nauttia oikein kunnolla- pitkä loma tiedossa. Nojaa, takaisin siivoukseen. Olin todella iloinen että oli mahdollisuus päästä tekemään yhteistyötä Sini-siivoustuotteiden kanssa. Postista hain jättipaketin joka sisälsi kaikki mahdolliset tarvikkeet kodin asuintilojen siivokseen. Ja niin aloitin siivouksen pistämään päälle hieman siivousmusiikkia (klik).

Aloitin imuroimalla koko asunnon ja sen jälkeen otin vielä Monitoimimoppi / mikrosetti käyttöön ja poistin joka nurkasta kaikki piilossa olevat pölyt. Mikrokuitomoppi on todella tehokas monitoimiväline kodin kaikille lattiapinnolle. Moppiin voi helposti tarralla vaihtaa erilaisia liinoja. Mopin kulmat ovat terävät joten pääse todellakin kaikkiin nurkkiin johon normaalisti jää pölyä.

WP_20141122_11_29_33_Pro.jpg


WP_20141122_019.jpg

Sitten oli pesun aika ja siihen käytin Iso sinipiikaa joka on helppo käyttää ja joka on tarkoitettu kosteutta kestäviin pintojen pesuun. Sinipiialla voi lattioiden lisäksi puhdista seinät ja katto. Laitoin hieman lattioille tarkoitettua pesuainetta veteen ja otti kyllä kaikki liat pois (meillä tuuppaa olemaan mehuläiskät lattialla ja siihen kun astuu sukista jää nukkaa ja ne tahrat ei lähde kun kunnon pesulla)

WP_20141122_016.jpg


WP_20141122_012.jpg

Kokeilin vielä pesun jälkeen mikrokuitu laminaattipyyhin joka myös sopii monitoimimoppiin . Sillä puhdistaa laminaattilattian hellävaraisesti. Kuivana se latautuu sähköisesti ja sitoo pölyn todella tehokkaasti. Nihkeänä se poistaa lian ja tahrat jopa ilman pesuainetta - että sillee.

WP_20141122_020.jpg

Kun lattiat oli pestu ja puunattu avasin mikrokuitukintaan joka oli aivan mahtava. Putsasin sillä tekkarin ja siihen tarkoitukseen se olikin aivan mahtava . Siirryin telkkarista valkoiseen lipastoon missä on paljon tavaroita mm. lasikupuja ja peilin. Sain ne samalla pyyhittyä ja tosi helposti. Yleensä kun kostealla liinalla ottaa samat paikat tavaroihin jää tylsät pölyjämät. Nyt kaikki pölyt jäikin kintaaseen.

catsliina.jpg

Sitten ikkunoihin joka on minun inhottavin siivouskohde. En kertakaikkiaan saa ikkunat pestyä taikka putsattua jos ei ihan pakkoa ole. Nyt otin sinistä mikrokuitu ikkuna - ja peililiinaa joka on 40x40 cm kokoinen. Sitä voi käyttää kuivana tai hieman kosteana. Kuivana mikrokuitu latautuu sähköisesti ja poistaa pölyn tehokkaasti. Kosteana mikrokuidin kiilamaiset kuidut tunkeutuvat likahiukkasen alle irrottaen ne ilman pesuainetta. Ja toimii !! Tästä lähtien yritän minäkin pitää ikkunat ja peilit pölyttömäna ja kirkkaina. Ehdottomasti.

WP_20141122_027.jpg

WP_20141122_028.jpg

Sitten kävin suihkutilan pesualtaiden- ja hanojen kimppuuna Sen tein valkoisella mikrokuituliinalla joka muuten löytyy  neljässä eri värissä joten on helppo erottaa liinat omiin käyttötarkoituksiinsa. Tämä liina sai hanat loistamaan ja sopii hyvin myös kaakeleihin, pesuhuoneen kalusteisiin, oviin sekä muihin maalattuihin pintoihin.

WP_20141122_032.jpg


WP_20141122_033.jpg

Kun olin valmis huomasin että olkkarin matolla oliin vielä pientä roskaa ja kokeilin kivaa ja helppoköyttöistä mattoteippiharjaa.

WP_20141122_035.jpg

Kyllä lähti kaikki roskat näppäräsi, sinne jäivät kiinni tarraan. Tämä väline tule olemaan mun "vieraita - tulee - apuva" - apuri sillä tällä saa nopeasti pois roskat ja hiukset matoilta ilman että koko imuri tarvitsee ottaa esille. Poistaa myös kätevästi eläinten karvat .


Nyt on koti siivottu ja laitoin itselleni kupillisen cappuccinoa ja on aika nauttia siististä kodista. Joudun kyllä ehkä kerran tekemään piensiivouksen ennen joulua mutta ei se mitään kun on kunnon varusteet siiheen. Kiitos Sini-tuote hienoista välineistä ja kivasta yhteistyöstä.

WP_20141122_039.jpg


Miten usein sinä siivoat oikein kunnolla kotonasi? Onko sinulla joku tietty suosikki-siivousväline?

Mukavaa keskiviikkoa kaikille ,

Lotta


Blogiyhteistyö, tuotteet saatu yhteistyökamppanjan kautta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...