lördag 1 november 2014

Osa 3 - Sokos Hotel Estoria

Jatketaan CASAlaisten Tallinnan matkaa.

Iltäpäivällä saavuimme vihdoin  Hotelli Estoriaan (klik)  missä meitä taas otettiin vastaan kuin julkkiksia. Hotellin Sales team Manager Evelin Org otti meidät vastaan iloisella olemuksellaan ja jälleen meitä odotti shamppanjaa ja erityisen iloinen yllätys. Kaikille annettiin ihan omat hotellihuoneet ja se vasta hurmasi meidät kaikki.

athome_3649.jpg

(yllä oleva kuva lainattu at home-blogista)

Yhdeksännessä kerroksessa jossä asuimme oli viihtyisä ja värikäs lounge missä kokonnuimme aina tarpeen tulleen. Siellä oli saatavilla erilaisia kahveja, kirjoja sekä pöytäpelejä. 

DSCN1640.jpg

Hotellihuone oli wow -elämys - kirkkaisiin väreihin sisustettu huone oli kun karamelli. Lime ja kirkkaan oranssi väri oli raikas väriyhdistelmä kun vertaa normihotellin yleensä aika vaaleisiin ja synkkiin väreihin. Sänky oli iso, korkea ja niin pehmeä että en voinut kuvitella että saisin yksin nauttia siinä kokonaisen yön.

WP_20141025_056.jpg

WP_20141025_073.jpg

DSCN1759.jpg


DSCN1737.jpg

" Keväällä 2014 auennut Estoria-hotelli on Viron tarinoita kertova laadukas, business-luokan hotelli Tallinnan keskustassa, Viru-hotellin ja Viru-keskuksen välissä. Kiehtova katsaus Viron tarinoihin muuttaa jokaisen vierailun elämykselliseksi kokemukseksi. Hotellin kaikki 93 huonetta ovat Superior-luokkaa ja mukautuvat vieraiden tarpeiden mukaan. Joka kerroksessa oma lounge ja aamiainen on kehitetty yhteistyössä virolaisten ravitsemusterapeuttien kanssa. Estorian yksilöllinen palvelu, rentouttavat puitteet ja jännittävästi kerrotut tarinat muuttavat hotellin jokaiselle vieraalle kulta-avaimeksi Viroon. Estoria sopii hyvin niin liiketapaamisiin kuin rauhalliseen lomanviettoonkin."

DSCN1733.jpg

Hotellihuoneessa meitä odottivat shamppanjaa ja suklaata ja ihanasti käsinkirjoitettu kortti..

DSCN1726.jpg

Olisin heti voinut vetää ylleeni limevärisen aamutakin ja jäädä hotelliin nauttimaan mutta muuta oli mielessä. Lähdimme hetimiten shoppauskierrokselle ja sen jälkeen odottikin illan pääohjelma - nimittäin hotellin tarjoama illallinen & cabaret-

Life is a cabare(klik)  esitys.

DSCN1710.jpg


DSCN1707.jpg


Ja siitä huomenna ja se onkin viimeinen jakso tästä mahtavasta matkasta.

Tänään vietetään pyhäinpäivää ja ajomme viettää sitä ihan perhen kesken. Ensin käymme viereisellä hautausmaalla ihailemassa kynttilmertaa ja sytytämme myöskin kynttilän niille jotka eivät enää ole keskuudessamme. Sitten nautitaan hyvästä ruuasta, tarjossa olisi fonduteta, ja ehkä pikkasen kummitellankin...

Toivotan kaikille rauhallista pyhäinpäivää!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar