9 nov. 2014

Messutunnelmia isänpäivänä

Isänpäivää vietettiin normaaliin tapaan laulamalla isälle aamulla, tuomalla sänkyyn kahvia, lahjan ja kortin. Aamupalan jälkeen suutasin mieheni kanssa Messukeskukseen jossa viikonloppuna on ollut Meidän viikonloppu-messut johon kuului Elma-, Metsä-, Kädentaito-, Outlet-expo sekä Lemmikkimessut . Oli oikein kivaa olla kahdestaan liikkeella kerrankin. Aloitimme ruokapuolelta jossa olikin hurjan paljon hyvää maisteltavaa ja paljon uutta saatiinkin maistella. Tykkäsin erityisesti  maustetuista oliiveja ja niitä oli todella paljon erilaisia myynissä.

WP_20141109_004.jpg

WP_20141109_006.jpg

Oliivirakastajan unelma  ??

Tarjolla oli myös täytettyjä vohveleita, hattaraa, fugdea ja ihania suklaavartaita josta valitettavasti ei kyllä ollut maistiaisia..;).

WP_20141109_007.jpg


WP_20141109_008.jpg

Sitten suutasimme kädentaito-osastolle joka on mun lempiosastoni. Valitettavast juuri se osasto on yleensä aika suppea , niin tänäkin vuonna - ja nyt oli todella paljon samantyylisiä myyjiä esimerkiksi helmi/koru-puolella. En oikein jaksanut innostua tällä kertaa. Löytyi paljon askartelumateriaalia . Washi-teippiä, nauhoja, nappeja ja kortteja löytyi paljon ja niitä olisinkin voinut ostaa mutta kun kaappit ovat jo täynnä !

WP_20141109_010.jpg

Löysin ihania joulukuusenpalloja johon oli ohkasella langalla virkattu ympärille todella kauniisti erilaisia kuvioita. Todella kauniita  niin kuin näette. Ja mikä työ tehdä - oikea kädentaito. Savityöt kiinnostavat aina jos ne vain ovat maalattuja valkoiseksi, nyt niin oli ja oli ihan pakko katsella kauan kaikkea kivaa mitä löytyi.

WP_20141109_012.jpg

WP_20141109_013.jpg

Heppatyttö oli ihanaja sai melkein muuttaa meille...

Sitten saavuin ihanaan Emma´s & Mamas joka oli mielestäni mukavin osasto - täynnä jouluisia kivoja juttuja. Sieltä löysin vaikka mitä kivaa. Oli tonttuja, liitutaulujuttuja, kynttiläkoristeita, nauhoja - you name it!

WP_20141109_014.jpg

Viimeksi suuntasimme lemmikkipuolelle (viimeksi koska mieheni on astmaatikko). Siellä vilisi kaneja, rottia, hamstereita, kissoja ja koiria. Näkyi olevan myös käärmeitä, siilejä ja akvaarioita.. huh huh. Mutta kuvasin vain näma söpöt mopsit koska juuri ne ovat tällä hetkellä meidän 13-v:n suosikkeja...

WP_20141109_015.jpg

Väsyneinä tulimme kotiin kaupan kautta (tai sen kaupan kautta joka oli auki - se missä oli 100 metriset jonot ). Messuostoksia tuotiin myös - metrilakua lapsille ja mulle pari juttua . Näytän ne teille huomenna. Vielä tämän illan voitte osallistua arvontaan. Huomenna voittaja arvotaan!

Nyt nautitaan loppuillasta. Oikein paljon onnea kaikille isille!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...