3 nov. 2014

Lomalla

Hyvää huomenta!



Heräsin aikaisin tänään...l o m a a !



Tyttären kanssa lähdetään humputtelemaan Tallinaan päiväksi ja mukaan lähtee äitini. Eli oikea tyttöjen reissu tiedossa. Shoppailua, ruokailua ja mukavaa yhdessäoloaikaa, on siis tiedossa! Pari liikettä jäi viime viikonloppureissun jälkeen käymättä sekä vanha kaupunki joka on ehdottomasti suosikkini kun Tallinassa käyn. Tyttö ei ole käynyt Tallinassa aikaisemmin joten hänelle haluan ehdottomasti näyttää vanhaa kaupunkia!



bvgh.jpg



Muuten täällä kotona on jo aika jouluiset feelikset. Kynttilöitä poltellaan joka päivä ja jokunen joululahja onkin jo hankittu (hyvä minä). Suunittelen kovaa vauhtia pikkujoulun koristeita ja mitä kaikkeä tänä vuonna leivotaan jouluksi. Ikinä ei voi suunnitella  l i i a n  aikaisin näitä juttuja - minä olen nimittäin aina myöhässä kun on niin paljon mitä mukamas pitää ehtiä tehdä..;)



bgfsdf.jpg



Kuvassa oleva pikkunen lasikupu löysin viime vuonna Tukholmasta Svenskt Tenn-liikkeestä ja siihen laitetaan aina vihreät kuulat joulun alla. Ei mahdu monta mutta ovat niin kauniita lasikuvun alla..Myös homemade kakkuleimasin käytän ahkerasti joulun alla. Pakattuna hienoon purkkiin kekseistä saa kivan lahjan..



bhdg.jpg



Nyt nopsasti aamukahvit ja sitten satamaan päin !



Muistakaa osallistua Glade-kynttiläpaketin arvontaan, vielä ehdit.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...