27 nov. 2014

Jouluinen Lene Bjerre

Moikka taas!



Viime viikolla sain taas ihanan paketin yhteistyökumppaniltani - Sisustus Tähtihetkeltä ! Ette arvaakaan miten paljon ihania jouluisia yllätyksiä paketissa oli. Uutuutena liikkeessä tänä talvena on Lenen Bjerre, jonka tuotteet ovat kauniita ja laadukkaita.



IMG_4884.jpg



 Jouluiseen kattauksen sopivat nämä ihanat tuikkulyhdyt; iso ja pieni Enkeli ja myös Bjerren kaunis joulukynttilä jossa yleellinen samettinauha. Sopisi muuten kivasti ihan yksinään joululahjaksikin. Tänä jouluna ajattelin kattaa kauniilla kerniliinalla.  Papa Noel-kerniliina on Ib Laursenin mallistoa ja on niin kaunis että ei ikinä voisi uskoa kerniliinaksi. Liinaa voi pestä koneessa, hienopesulla ja silitys nurjalta puolelta pesun jälkeen miedoimmalla lämmöllä. Itse tykkään kun joulukattauksessa on ripaus kultaa ja jos ei astioissa ole sitä  niin ainakin pöydällä oleva liina tuo hieman kullan hohdokkuutta juhlaan.



IMG_4865.jpg



Olen itse juuri nyt ihan joulu - täpinöissä ja tekisi mieli laittaa koti joulukuntoon. Pikku-Nisse istuu jo pöydällä hyasinttien kanssa ja kuusenoksat on myös jo tuotu sisälle, muut saa vielä odottaa. Hieman enkeleitä, paljon kynttilöitä ja ikkunassa roikkuva joulutähti on kyllä jo nyt "must".



hemmahosingeborg-vvv.jpg



 



IMG_4881.jpg



 



IMG_4878.jpg



Sisustus Tähtihetkessä on myynnissä ihania servettejä ja nämä uutuudet, kiiltokuvankauniit Lene Bjerret ovat kyllä aivan omaa luokkaansa. Vanhanaikainen ja herkkä kuva. Servetillä on eri kuvat molemilla puolilla; toisessa suloinen enkelityttö ja toisessa herttainen enkelipoika. Enkeliteema jatkuu siis näissäkin !



IMG_4903.jpg



 



IMG_4882.jpg



Kun katselen tätä liinakuvaa, minun täytyy myöntää että en ole aikaisemmin ollut kerniliinatyyppiä mutta tykästyin tähän liinaan niin että saattaisin käyttää tällaisia taas. Viimeksi pöydällämme oli kerniliina kun lapset olivat todella pieniä eli siitä on n 15 vuotta  ;)...



IMG_4889.jpg



 



IMG_4892.jpg



 



IMG_4909.jpg



Paketissa oli myöskin todella kaunis Lene Bjerren lumi kynttilä joka on melkein kun lumipallo. Steariinin joukossa on pientä kimalletta joiden loisto korostuu kun sytyttää kynttilän. 



IMG_4870.jpg



 



hemmahosingeborg-ll.jpg



Käykää tutustumassa Sisustus Tähtihetken jouluvalikoimaan, Lene Bjerren uutuudet ovat todellakin tutustumisen arvoiset. Papa Noel-liina löytyy nettikaupassa "joulu" kategorian alla - käy kurkkaamassa.



Ihanaa ja tunnelmallista päivää kaikille,



Lotta



 



Tuotteet saatu blogiyhteistyönä

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...