lördag 15 november 2014

DIY - Kusudama-paperikukka

Mukavaa lauantaita teille ihanille!

Lupasin tehdä postauksen siitä miten paperiset kukat tehdään ja ehdinkin jo saada kyselyitä milloin se postaus tulee - no nyt!  Eli tämä kukka on todella helppo tehdä; tarvitset paperia/tein itse vanhasta kirjasta, sakset ja liimaa (kuumaliimapistoolin käyttö on hyvä, sillä liima kuivuu nopeasti ).

Näiden kukkien nimet ovat Kusudama, ja itse sana tarkoittaa paperipallo tehty yhteenliimatuista origamimuodoista. Käytä 10x10 kokoista paperia. Kukat ovat kivoja pöytäkoristeita ja niitä voipi tehdä erivärisiä jos haluaa värikkään koristelun.

IMG_1627.jpg


IMG_1628.jpg

cats.jpg

Viikkaa paperit kuvien mukaan. Lopuksi liimat muotoilemasi kuvio "töttöröksi". Kukaksi tarvitaan viisi tai kuusi töttöröä (riippuu paperin paksuudesta). Kun sinulla on viisi tyttöröä, liimaat töttöröiden sivut yhteen niin että niistä tulee kukka. Monta kukka voi myös liimata yhteen yhteen isoon kukkaan.


blomma2.jpgblomma3.jpgblomma4.jpgblomma5.jpgblomma6.jpgblomma71.jpgblomma81.jpg

Viikkauskuvat lainattu täältä

WP_20141107_014.jpg

Hankalaa kirjoittaa miten tämä tehdään, kysykää ihmeessä jos jotain jäi epäselväksi. Niin kuin huomaatte muutakin on väsätty kirjoista. Tänään kuitenkin ruusuprojektia menossa...

IMG_1804.jpg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar