24 okt. 2014

Passi ja hammasharja... check

KEEP CALM AND CARRY ON



No - vaikka alkuviikosta sain pienen vaate-stressikohtauksen ;), tilanne on rauhoittunut ja viikonloppu jota olen odottanut on nyt täällä ! Vaatteet ovat laukussa, juhlakengistä on pölyt pyyhitty ja passi on otettu esille . Huomenaamulla me CASAlaiset nimittäin lähdemme Tallinaan viettämään pikkujoulua.



img_3839.jpg



Harvoin olen matkalla ilman perhettäni joten lähden nyt nauttimaan "vapaudestani" ( ! ). Tietysti ajon myös nauttia hyvästä ruuasta, hotelliaamiaisesta ja todella kauniista kaupungista. Ajattelin myös ehkä shoppailla hieman (ilman että mies ja lapset ovat hoputtamassa), ja kaikki tämä CASAlaisten kanssa. En ole tavannut ketään heistä aikaisemmin mutta jos ovat yhtä mukavia kun heidän bloginsa ovat, olen varma että meillä on mukavaa yhdessä!



img_3840.jpg



Kamera pakataan tietty laukkuun joten postaus tästä reissusta tulee aivan varmasti ... meiltä kaikilta! Nyt odottaa pari vaatetta silitystä ja sitten vietän rauhallisen perjantai-illan perheen kanssa. Tämä viikko on ollut aivan hurja - joka ilta on ollut jotakin. Eilen olinkin ystävien kanssa leffassa katsomassa "Vadelmavenepakolainen"-leffa joka oli hieman erilainen mutta hauska. Onko joku teistä ehtinyt käydä katsomassa sitä? Mitä tykkäsitte?



img_3841.jpg



Tänä iltana ajon siis "keep calm " ja mennä aikaisin nukkumaan sillä aikaisin pitää olla liikenteessä.



- Ihanaa viikonloppua kaikille -

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...