fredag 31 oktober 2014

Osa 2 - Perillä ollaan

Kun laiva saapui Tallinnan satamaan bussimme odotti meitä jo siellä ja vei meidät Kalamajan alueen liikkeisiin ja kävimme mm Telliskivi Loomelinnak- ostoskeskuksessa (klik). Saimme jättää matkatavaramme bussiin sillä aikaa kun kiertelimme kauppoja. Löysimme melkein heti aivan ihastuttavan Homeart-liikkeen (klik) joka oli niin täynnä kaikkea ihanaa. Muistutti hieman Granit-liikettä josta tykkään aivan sikana. Täältä ostinkin betonisen pöllön ja betoni kynttiläjalan- painoi hieman mutta ...

hemmahosingeborg-homeart.jpg

Liikkeessä oli aivan ihanat valkoiset kädet jotka olisin halunnut ostaa. Harmittaa etten ostanut.

WP_20141025_021.jpg

Löysimme myös toisen ihanan liikkeen jossa oli paljon itsetehtyä kaunista tavaraa. Juuri mun makuun. Valitettavasti en tiedä paikan nimeä. Kuvia otin sieltä joten tässä pieni pläjäys ihanuuksia !

hemmahosingeborg-2.jpg

Olimme laivalla samppanjan kera syöneet kevyen aamiaisen ja nut vatsat kurnasivat jo hiukan. Illalla oli luvassa kabaré-illallinen joten halusimme syödä jotakin pientä ja suuntasimme trendikkäisen F-Hoone ravintolaan (klick). Ulkopuolelta ei uskoisi että sisällä oli niin mahtavat tilat. Oikea teollisuus-inspiroitu ravintola.  Söin ihanan katkarapusalaatin joka oli raikas ja meheva vaikka aineksia ei juurikaan ollut. Nam !

WP_20141025_053.jpg

Kun F-Hooneseen astui sisälle vasemmalle puolelle jäi lasten leikkihuone joka oli varsinainen elämys. Näytti hieman vankilan tyrmältä; seinät betoniset missä piirrustuksia..ja ulkopuolella oli hurja rivi pieniä laina-puukenkiä....

WP_20141025_055.jpg


Tästä tarina jatkuu huomenna. Silloin saavumme Solo Sokos Hotel Estoriaan (klik).

Muuten - Matka-Vekan edustaja Johanna, joka oli meidän mukanamme koko matkan, kirjoittaa kivaa matkablogia, Iloinen kulkuri, (klik) jota voit seurata täältä !

H u o m i s e e n

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar