onsdag 15 oktober 2014

Maailman ihanain maljakko on nyt mun

Ostan harvoin maljakkoja itse mutta nyt tuli hankittua sellainen!

Tai oikeastaan SAIN sellainen kun valitsin ylimääräiseski kiitoskukkaseksi tämän ihanan Perfect Homen Fleur-maljakon. Tämä on kyllä maailman ihanin maljakko sillä tähän sopii lähes mikä kukka vain. Sain ihanalta PH-jälleenmyyjältäni kaunis kukkakimppu joka nyt on jo ollut vaasissa yli viikon. Koska maljakko on ylhäällä kupera jo pikkasen kuihtuneetkin kukat näyttävät todella kauniilta siellä. Tähän sopii mielestäni myös tulppaanit jotka aika nopeasti rupsahtelevat. Aamulla kun join aamukahvin näin edessäni ison muhkea pionin tai muu isokukkanen kukka - olisi juuri oikea tähänkin maljakkoon.


fleur.jpg

Tänään alkoikin meillä kouluissa syysloman, itse menen töihin vielä huomenna mutta perjantain nautin kotona lasten kanssa. Vietetäänkö teilläpäin jo syyslomia?

Edellisessä postauksessa oli mahtava alekoodi LivBoxin tilaamiseen -  koodi on voimassa la 18.10 asti joten kannattaa olla nopea jos haluat halvemmalla saada ihanan boxin kotiin...

Nyt nautitaan loppuillasta, telkkaristahan tulee suosikkisarjani Under the dome ... love it ! Seuraako joku muu kuin minä sitä sarjaa ??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar