14 okt. 2014

LivBox - onko jo tuttu? (sisältää alekoodin)

Viime viikolla tuli lokakuun LivBox kotiin. Minulla on ollut mahdollisuus kokeilla tätä mahtavaa tapa saada uusia kauneustuotteita kotiin joka kuukausi. Lokakuun LivBoxi oli yhteistyö Roosa Nauhan kanssa  ja näin olleen kaikki tuotteet olivatkin vaaleanpunaisia. Laatikossa oli tällä kertaa aivan mahtavia juttuja . Boxista löytyi mm BonaCuren Oilin shampoo ja hiusöljy, Lumenen kynsilakka ja OSiS+:n hiuskiinne.  Boxista löytyi myöskin ACOn kosteusvoide kasvoille.



IMG_4150.jpg



Mikä on sitten LivBox?



"LivBox on yllätys, jonka sisältöä et tiedä etukäteen, mutta joka varmasti tuo hymyn huulillesi!"



 



livbox.jpg



 



LivBox tulee kerran kuukaudessa kotiisi. Jokainen LivBox ja sisältää 4-6 kauneustuotetta; trendejä, uutuuksia ja klassikoita. Saat kokeilla uutuuksia ja klassikoita ja löydät ihan varmasti uusia suosikkeja niin kuin minä tein.



Mm tämä ihana Bonacure hairtherapy on aivan ihana sekä hiuspohjalle että hiuksille. BC Oil Miracle Rose Oil Hair & Scalp -shampoo sisältää damacena- ja villiruusuöljyä. Se hemmottelee hiuksia ja hiuspohjaa kietoen ne kevyen pehmeään huntuun. Kosteuttaa hiuksia sekä hiuspohjaa. Micro-emulsion-teknologian ansiosta hiuksista tulee välittömästi sileät ja kiiltävät tekemättä niitä raskaiksi.Hiukseni olivat kevyet ja kiiltävät tämän hoidon jälkeen - just niin kuin haluankin.



IMG_4156.jpg



Vaikka en itse juuri nyt käytä usein hiuskiinteitä tämä OSiS+ Glamination on meidän perheessä suosikki. Kiinne antaa kampauksiin kuin kampauksiin upeaa pitoa ja kiiltoa. Jättää hiukset pehmeän samettisiksi ja helposti käsiteltäviksi. Meillä se on 18 v joka rakastui tähän.. ja minäkin vaikken sitä joka päivä käyty ;)



IMG_4155.jpg



Varsinainen ykköstuote minulle on tämä ACO FACE Young mattapinnan jättävä päivävoide, joka on kevyt ja tehokkaasti kosteuttava. Salisyylihappo ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä ja ihohuokosten tukkeutumista. Mikropartikkelit imevät ylimääräistä rasvaa jättäen ihon mattapintaiseksi, sileäksi ja raikkaaksi. Hajustettu on mutta todella miedosti. Olen itse herkkä tuotteille jotka laitetaan kasvoihin ja jossa on tuoksu, mutta tämä ihanuus ei aiheuttanut yhtikäs mitään vaivoja - me like ! Ja riittoisa on sillä yksi pisara riittää hyvin koko kasvon hoitoon.



IMG_4154.jpg



LivBoxissa oli myöskin ihananvärinen Lumene Arctic Sand -kynsilakka  jossa on hiekkaisen karhea mattaefekti, ja kaunis heleän roosa sävy on omistettu rintasyövän vastaiselle taistelulle. Lakan kimmeltävä hohde ja hiekkainen mattaefekti tekevät kynsimeikistä upean näyttävän. Sopii upeasti talven tulieviin juhliin...



Myös pieni Bonacuren lasipullo Oli Miracle Rose oil oli mukava yllätys. Sitä käytetään rasittuneeseen hiuksiin ja hiuspohjaan . Öljy tuokuu ihanalle ruusulle ja juuri nyt kun istun tätä kirjoittamassa koko bloginurkkaust tuoksuukin tällä ruusu-unelmalle. Tykkäsin tästä kovasti. Hieroin sitä saunan  ja hiustenpesun jälkeen hiuspohjaan ja annoin olla. En huuhdellut jälkeenpäin. Hyvä tuote.



IMG_4153.jpg



 



Nyt olen ihan koukussä LivBoxin tuotteisiin ja haluan myös teille lukioille tarjota mahdollisuuden saada boxi kotiin joka kuukausi. Teille on tarjossa alekoodi jolla saa;



15 % alen jatkuvan tilauksen ekasta boxista tai 15 % alen kolmen kuukauden määräaikaisen tilauksen loppusummasta. Alekoodia ei voi käyttää kuuden kuukauden määräaikaistilaukseen.



Käytä alekoodi hemma



Alekoodi on voimassa vain lauantai 18.10 saakka joten nyt kannattaa olla nopea. Klikkaa itsesi LivBoxin kotisivulle ja tilaa itsellesi mahtava boxi täynnä laadukkaita ihanuuksia.



TILAA BOXI TÄÄLTÄ



 



Minä lähden täätä nyt laittautumaan päivän koitoksiin - mukavaa päivää teille kaikille ihanille. Seuratkaa postauksini tarkasti sillä kohta on tulossa mahtava arvonta ..



IMG_4158.jpg



Tämä postaus on yhteistyö LivBoxin kanssa ja tuotteet ovat saatu osoana yhteistyöstä



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...