30 sep. 2014

Valosarjahulluus

Jonkun aikaa sitten hankin minäkin ekat Iris-lightsit !

Kauan olenkin ollut hankkivani sellaiset mutta usein haluamani värit ovat olleet loppu kaupasta. Nyt sitten löysin juuri sen väriset josta olin haaveillut eli valkoiset, mustat ja erisävyiset harmaat pallot. Ai että kun olenkin tyytyväinen.

DSCN1235.jpg

Hieman hankalampi oli pallot laittaa valosarjaan mitä olin ajatellut mutta hyvin meni loppujen lopuksi. Roikotin ne vitriinikaapin pikkukaapin päälle missä ne nyt on sitten valaisemassa joka ilta. Pitää varmasti syksymmällä ostaa vielä yhdet valot - saa nähdä minkävärisiin päädyn. Nyt palaa siis jo kaksi valosarjaa meillä vaikka onkin vain syyskuun viimeinen päivä..

DSCN1238.jpg


DSCN1237.jpg

Uskottoman herkkä ja tunnelmallinen valo niistä tulee ja jopa lapset käyvät sytyttelemässä niitä kun tulevat kotiin. Iso plussa on se että katkaisija löytyy ja sekin on johdossa - eli ei tarvitse vetää pois pistokkeesta niin kuin normaalit valosarjat. Onko sinulla jo Iris - valot? Jos on niin minkäväriset olet hankkinut (yksiväriset vai eriväriset pallot?) ja mitkä värit olisivat kivoja talveksi / jouluksi. Kuulen mielellään kokemuksia ennen kun itse lähden tilailemaan seuraavia.

DSCN1316.jpg

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

JAG FLYTTAR

 Tar mitt pick och pack och flyttar över till nouw.  Samtidigt byter bloggen namn till Vintage home Du hittar mej i fortsättningen på  www.n...