söndag 28 september 2014

Pieni sunnuntaiprojekti ..

Tämä aamu lähti käyntiin pienimuotoisella projektilla. Hommasin meille valkoiset kivat kangaskorit Ikean Antonius-säilytyskoreihin ja päätin vaihtaa olemassa olevaan korisysteemiin uudet korit. Projekti itsessään oli helppo mutta siirrettiin samalla lipastoja sinne sun tänne. Aikaisemmin meillä oli eteisessä lapasten ja villasukkien säilytykseen valkoinen korkea lipasto joka oli piilossa takkinaulakon verhon takana. Nyt lipasto siirtyi ylös ja saa toimia lipastona pojan vatteille. Hänen vanha Billy-kaappinsa, missä aikaisemmin piti vaatteitaan, purettiin ja viedään roskiin.

kj.jpg

Sitten tämä Antonius-korisysteemi, joka taas aikaisemmin oli tyttären vaatekaapissa, vietiin alas eteisen verhon taakse, ja sieltä on nyt varsin helppoa aamuisin ottaa sormikkaita, sukkia ja pipoja tarpeen tullen. Tytär taas sai todella paljon enemmän tilaa vaatteille nyt jonka hän tarvitsee.

kl.jpg


666.jpg

Näin tästä pienestä muutoksesta tulikin muuttuikin yllättävän isoksi hommaksi - mutta nyt vaihdot on tehty ja kaikki olemme tyytyväisiä. On se kumma että kova työ aina on niin palkitsevaa. Ja hauskin osuus odottaa vielä olohuoneessa....

888.jpg

Käytiin tän urakan jälkeen metsässä kävelemässä ja löytyihän sieltä jo hieman suppilovahveroitakin..( eli - Mamma om du läser detta så har jag lite svampar åt dej! ) . Tuli oikein kuumaa joten jos et ole käynyt vielä ulkosella niin nyt - mars ulos!

Nauttikaa siis tästä päivästä !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar