torsdag 18 september 2014

Keittiön suosikit

Jo pitkään olen käyttänyt nämä keittiöntuotteet enkä pysty eläämään ilman niitä!

Lagerhausin laventeli käsisaippua, Maison Bellen tiskiaine sekä musta5101 mustikka tiskiaine. Ei parempia aineita voi olla. Itse asiassa musta 5101 sarja on entuudestaan tuttu mutta tämä mustikka tiskari ostin Habitare-messuilta viime viikonloppuna. Siis se mustikkatuoksu on aivan ihana ja vaikka omistamme tiskikoneen, myönnän että tiskaan joskus käsinkin ihan sen vuoksi että pääsee käyttämään yllämainittuja. musta5101 on valmistettu Suomessa luontoystävällisistä raaka-aineista ja ainetta ei tarvitse laittaa kun pikkasen niin astioista tulee puhtaita. Love it!

keitti%C3%B6n%20suosikit.jpg

Tiskaamisen jälkeen, ja muutenkin keittiössä, haluan pestä kädet ja siihen ei voisi olla ihanampi saippua kun laventelisaippua jonka aina ostan Lagerhausista kun pipahdan Tukholmassa. Puhdistaa kädet hyvin kaikesta; jopa kalanhajusta, poistaa rasvan käsistä ja parastahan on toi tuoksu.

jkj.jpg

Tiskaaminen hoiti tänä iltana kone joten sallin itselleni sohvaillan telkkarin edessä. Kävin tänään vyöhyketerapiassa joka todella on mun tyylinen terapiaa -  taivaallista, enkä ole ikinä voinut paremmin.

Nukkukaa hyvin !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar